Dijon Chicken [ 치킨 디종 ]
Makes 2~4 servings
Cook 25 mins
조리시간 약 25 분
INGREDIENTS
1/3 cup Chicken Broth
2 teaspoons Dijon Mustard
1/4 teaspoon dried Basil
1/8 teaspoon dried Marjoram (or Tarragon)
4 boneless skinless Chicken Breast halves
1 tablespoon olive oil
freshly ground Black pepper
재료
닭육수 (치킨 스톡) 1/3 컵, 디종 머스터드 2 작은술,
바질 가루 1/4 작은술, 사철쑥/ 마저럼 1/8 작은술,
닭가슴살 4 쪽, 올리브유 1 큰술, 후추 약간
1. Combine first four ingredients in a small bowl; set aside.
작은 그릇에 닭육수, 디종 머스터드, 바질 가루, 사철쑥/ 마저럼를 넣고 양념장을 만든다.
2. Coat a large skillet with olive oil; add chicken.
Cook over medium high heat, brown chicken for about 15 minutes.
Remove chicken from skillet; set aside.
달군 팬에 올리브유를 두른다. 닭가슴살을 중간불에서 노릇노릇해질 때까지 약 15분간 구어낸다.
3. Pour liquid mixture in skillet and bring to a boil for 2 mins
; reduce heat to low.
약한불에 양념장을 넣고 2분간 끓인다.
4. Add chicken, pour liquid by spoonfuls over chicken to keep it from drying.
Cover and simmer about 5 minutes, or until chicken is tender.
팬에 넣어 구어낸 닭가슴살을 다시 넣고 양념장을 끼얹는다.
뚜껑을 닫고 5분 정도 닭가슴살이 부드러워 질때까지 졸인다.
5. Spoon the sauce over the top and serve.
닭가슴살 위에 소스를 올려 낸다.
with mama dukes' amazing fried rice. YUM!
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