Saturday, April 13, 2013

Baked Chicken Breasts with Cheese [ 구운 치즈 치킨 ]


Baked Chicken Breasts with Cheese [ 구운 치즈 치킨 ]



Makes 2 ~ 4 servings
Prep 15 mins * Cook 1 hr

조리시간 약 1 시간


INGREDIENTS

1/2 cup grated Parmesan cheese (or provolone)
1 tablespoon Paprika
1 tablespoon Marjoram (or thyme)
1 tablespoon Basil
1/3 cup Bread crumb
4 boneless skinless Chicken Breast halves 
4 Slices American cheese
4 tablespoons Olive oil
Cooking spray

재료

모짜렐라 치즈가루 1/3 컵, 파프리카 가루 1 큰술, 
마조람 혹은 타임 가루 1 큰술, 바질 가루 1 큰술, 빵가루 1/3 컵,
닭가슴살 4 쪽, 치즈 4 장, 올리브유 4 큰술,

쿠킹 스프레이


1. Preheat oven to 350 degrees F. Coat a shallow baking dish with nonstick cooking spray.




2. Combine parmesan, paprika, marjorambasil and bread crumb in a bowl. 


빵가루에 모짜렐라 치즈가루, 파프리카 가루, 마조람 가루, 바질 가루를 섞는다.



3. Lay out 4 chicken pieces; top each with 2 slice of cheese and then top with a second  piece.


닭가슴살 2쪽 위에 치즈를 2장씩 올려주고 그 위로 나머지 닭가슴살을 올린다.



4. Rub chicken breast with olive oil and dip in the bread crumb mixture.

닭가슴살에 올리브유를 바른 후 허브를 섞은 빵가루를 입힌다.



5. Place in the baking dish and bake for about 1 hour in the preheated oven, 
until the chicken has cooked. 

175℃로 예열된 오븐에 1 시간 정도 노릇하게 구어 낸다.



6. Serve hot with creamy pasta.



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